Videoita ja valokuvia joista välittyy positiivinen fiilis.
Videoiden ja valokuvien tuottaminen tulisi olla helppoa ja ennenkaikkea mukavaa. Olemme toimineet tällä alalla vasta muutaman vuoden ammattimaisena yhteistyökumppani asiakkaillemme, mutta jos jokin on varmaa, niin laadukas lopputulos syntyy rentouden kautta. Vasta muutaman vuoden ammattimaisena tarkoittaa että tiimistämme jokainen on toiminut kuvauksen parissa jo useita vuosia, ja kaikki on saanut alkunsa harrastuksesta. Meitä jokaista yhdistää valtava mielenkiinto tarinoiden kuvittamista kohtaan!
Meille kaikkein tärkeimpiä arvoja on olla luotettava, ammattitaitoinen ja ketterä yhteistyökumppani. Me emme halua missään tilanteissa tinkiä laadusta, vaan pyrkiä tilanteessa kuin tilanteessa parhaimpaan lopputulokseen! Nämä arvot saavat meidät kehittymään projekti projektilta paremmaksi. Koskaan ei voi olla niin hyvä, etteikö voisi kehittyä paremmaksi. 
Miksi me?
Meille aito yhteistyö on kaikki kaikessa. Haluamme että asiakkaamme menestyy kanssamme.  Jokainen projekti on ainutkertainen mahdollisuus päästä tekemään jotakin erilaista. Jotakin joka jättää ainutkertaisen muistijäljen. Jokainen tekijä tuottaa myös omannäköistään sisältöä. Tutustu tästä tiimiimme!
Mitä teemme?
Lyhytvideotuotantoa ja valokuvausta. Toteutamme jokaisen projektin täysin asiakkaan tarpeiden pohjalta, suunnittelusta valmiiksi kokonaisuudeksi.
Millaista sisältöä minulle?
Me autamme! Kokemuksen myötä osaamme olla avuksi suunniteltaessa markkinointia videoiden ja valokuvien avulla. Meille on tärkeää löytää asiakkaillemme juuri heille sopiva näkökulma toteutettavaan sisältöön!
Mitä tämä kustantaa minulle?
Jokaiselle projektille pyritään hinnoittelemaan jo suunnitteluvaiheessa budjetti jonka puitteissa toimitaan.
Erilaisia videoprojekteja:
Valokuvauspaketit somevaikuttajille ja pienille yrityksille:
Back to Top